Reparering

Reparering

Reparering

Reparasjon og utbedring av ulike typer tre produkter er arbeid vi utfører mye av. Vi kan håndverk, er fleksible og har derfor god mulighet til å ta på oss forskjellige typer reparasjons arbeid.

Alle produkter i tre har den muligheten at de kan repareres. Mye kan gjøres og forbedres. Vi har fikset på vinduer og dører og andre ting av tre i lang tid.

Nye og gamle produkter kan bli ødelagt av forskjellige grunner. Innbrudd, skade, råte konstruksjons feil, eller monteringsfeil. Dører og vinduer trenger kanskje justeringer for å øke isolasjonsevne eller vindtetting.

Vi jobber kontinuerlig med nye og gamle løsninger. Og utvikler måter å gjøre ting på. Det viktige for oss er at reparasjonene blir gjort på en måte som hever produktet. Stikkord er vann avrenning og tetthet. Ikke alle produkt er enkle å bytte, uten at mye annet også henger sammen. Da er det lurt å fikse på selv nyere ting. Fine ting med historier eller stor bruksverdi er ofte verd at dere spør oss om muligheter og løsninger.


Reparering vindu

Reparering

Vi utfører mange typer repareringer av vindu. Alt fra og bytte glass, som er knust, punktert eller har dårlig isolasjonsevne. Til å bytte ut deler eller lime skader.

Vi gjør ofte jobber for å justere funksjon og bedre tetting. Lager nye glasslister og fikser lukkemekanismer. Ofte er det her bare litt smurning som skal til for å få vridere og lukkemekanismer til å gå som i smør igjen. Så et godt tips til alle som har vridere som er stramme og tunge og lukke. Ta på olje eller vaselin en gang i blant. Særlig på værutsatte sider.

Vindu med kittfals er noe vi kan reparere, enten med linoljekitt eller moderne kitt masser.