Restaurering dører

Restaurering dører

Restaurering

Hoved inngangsdør, er ofte der det er brukt tid og midler for å gi huset det preget huseier ønsker. Døren er det første du møter og gir dermed mange unike og vakre dør alternativer. Disse liker vi og gi nye egenskaper eller justeringer som hever bruken og egenskapen din dør har. Ny lås, spunsing av gamle låser, bedre tetting mot vann og vind. Justering for lukke åpne funksjon.

Bytting av råte eller skader, er en selvfølge at vi gjør. Her er det mange ganger komplisert operasjoner som krever innsikt for å ikke ødelegge mer enn en gjør godt. Vi har sett mange (enkle fiksinger, og av saginger) som ødelegger tapper og sammenføyninger på døren. Grunnleggende info om produkt og sammenføyninger er noe, som en må ha for å kunne gjøre jobben.

Vi har produsert og reparert dører siden 1946 så litt erfaring har vi. Terskel er den plassen på døren som har størst slitasje og er derfor noe vi bytter ofte. Her Kan vi som regel bytte terskelen mens døren står i.

De siste årene har vi pusset opp mange teak dører fra 60 tallet og eldre. Her er det mange nedslitte skatter som blir fantastiske med full overhaling.

Vi lager nye karmer til både innvendige og utvendige dører og fikser skader og feil i innvendige dører også. Er døren så dårlig, eller mangler du en eller flere dører kan vi sikkert lage en kopi.

Spør oss om dører.


Restaurering Teak dører

Restaurering

Treslaget teak har den unike egenskapen at de varer tilnærmet evig. Gammel teak kan bli som ny med oppussing/fiksing.

Du har kanskje en teak dør som er vanskelige å åpne. Dette lar seg ofte fikse med enkle håndgrep.

Nye og gode tettninglister kan også monteres. Gi derfor dine teak dører en ny sjanse!