Restaurering vindu

Restaurering vindu

Restaurering

Er noe vi gjør mye. Her er det mulig å gjøre mye. Gamle vind med enkle glass og kitt fals kan renses og legge i glassene på ny. Med linolje kitt eller nye typer kitt. De gamle glassene og rammene har mye sjel, og er med på å gjøre ditt hus unikt og originalt.

Glass med bulker/liv (gammel type) kan skaffes, og legges i der det er knust, eller byttet før. Er det råteskader bytter vi deler i ramme eller karm.

Vi kan lage koblingsrammer, som hengsles på den gamle rammen. Vi kan også lage varevindu for å øke isolasjons evnen.

Tetting er noe det er mange løsninger på, til forskjellige typer. Vi liker godt silikon pølse pakninger med fot, som vi bruker i spor som freses i karm, ramme eller i lister.

Teak vinduer har vi restaurert mange varianter av, her er det ofte mer moderne fasonger som kan forandres fra enkle til isoler glass. Dette er det også mange varianter og løsninger etter hvor god plass det er til å øke glass tykkelse.

Teak vindu har jo en veldig høy kvalitet mot råte, så levetiden er jo enorm. Dette gjør jo at bytting fra teak til f.eks plast, aluminium, eller andre treslag også senker levetiden.

Så vårt råd er: hør hvilke muligheter der er for å forandre ditt produkt til dine ønsker, hvis det i det hele tatt trenger forandring. Kanskje bare oppussing og justering.