Vinduer

Vinduer

vinduer Vinduer er viktige elementer i hvordan et hus ser ut. Mange hus vil få et annet utrykk med andre vinduer. Det er mange typer og vanskelig og velge. Spør oss hva vi tenker er riktige vinduer for ditt hus. Vi har lang erfaring, og sett mange gode og dårlige løsninger.

Mæland Trevare leverer alt fra helt standard vinduer til spesielle kopier og store vindusfelt, arkitekt tegnede løsninger og alle stilarter. Vi samarbeider med flere anerkjente produsenter, og kan derfor skreddersy pakker, som passer ditt hus/prosjekt.

Vi kan levere i furu, eik, teak og andre treslag. Du kan få vinduene malte i valgfri NCS kode.


Forbedring av gamle vinduer

vinduer2

Har du vinduer eller dører som er lite tette eller har dårlig u-verdi. Kan vi se på forskjellige løsninger. Vi har gjort mange varianter, som Varevindu, koble gamle vinduer, frese inn pakninger. Bytte glass. Enkel energi glass, 2-lag energi med argon. Lekker innad-slående dører vann? kan vi lage ny drenert terskel, forandre lås eller hengsler. Send oss bilder og beskrivelse så ser vi sammen på ønsker og behov.


Kopier av gamle vinduer

vinduer3

Har du et viduer/dør du ønsker en eksakt kopi av, så kan vi lage den. Vi har laget kopier av gamle vinduer og dører, i utallige varianter. Til innendørs og utvendig bruk. I alle treslag og med spesielle beslag og hengsler. Ring eller send mail og spør oss